• Головна
  • Одеситка вбила ножем знайомого, - ФОТО
17:57, 6 травня
Надійне джерело

Одеситка вбила ножем знайомого, - ФОТО

Одеситка вбила ножем знайомого, - ФОТО

Одеські поліцейські затримали місцеву жінку за підозрою у вбивстві знайомого. Зловмисниця нанесла чоловіку численні ножові поранення, унаслідок чого той помер на місці події. Правопорушниці вже повідомили про підозру. За скоєне їй загрожує до 15-ти років ув’язнення.

Про це розповіли в поліції. 

Подія сталася декілька днів тому в квартирі 56-річної жінки на проспекті Академіка Глушка. Вранці у поліцію звернувся її родич, який, повернувшись з роботи, виявив в оселі біля вхідних дверей небіжчика.

Правоохоронці встановили, що власниця квартири і її 47-річний гість проводили ніч за хмільним застіллям. Під ранок між ними виник конфлікт, в ході якого жінка вдарила чоловіка ножем у груди та живіт. Попередньо постраждалий помер від отриманих ножових поранень. Точна причина смерті буде встановлюватись судово-медичними експертами.

За результатами проведеного огляду місця події правоохоронці вилучили з квартири предмети та речі, що мають доказове значення у справі, зокрема ніж, які скерували на експертні дослідження.

Криміналісти за допомогою мобільної ДНК-лабораторії дослідили біологічні сліди, вилучені під час першочергових слідчих дій, та біологічні зразки потерпілого й зловмисниці. Результати даного дослідження підтвердили причетність останньої до злочину.

Слідчі затримали правопорушницю та за наявності достатніх доказів повідомили про підозру в умисному вбивстві за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу. За скоєне їй загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Слідство триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...