• Головна
  • В Одеській області 30-річна жінка планувала незаконно переправити через кордон чотирьох чоловіків
14:07, 9 травня
Надійне джерело

В Одеській області 30-річна жінка планувала незаконно переправити через кордон чотирьох чоловіків

В Одеській області 30-річна жінка планувала незаконно переправити через кордон чотирьох чоловіків

Прикордонники викрили організаторів незаконного переправлення осіб, серед яких 30-річна жінка, яка планувала незаконно переправити через держрубіж чотирьох клієнтів – чоловіків призовного віку.

Про це повідомило Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Оперативники відділу внутрішньої та власної безпеки по Подільському прикордонному загону ГВВВБ «Південь» та військовослужбовці відділу «Кодима» вищевказаного загону разом із поліцейськими затримали 30-річну громадянку України. Остання планувала незаконно переправити через держрубіж чотирьох клієнтів – чоловіків призовного віку.

Групу порушників виявили неподалік кордону в Подільському районі на Одещині, під час спроби їх переправлення через кордон до придністровського регіону Молдови. В ході проведених заходів, встановлено ще двох громадян, які причетні до злочинної діяльності з незаконного переправлення осіб.

Одному з ділків клієнти попередньо передали грошові кошти у розмірі 4 тис. доларів, за сприяння їх у незаконному переправленні через державний кордон. Фігурантів справи затримано міжвідомчою групою в порядку ст. 208 КПК України. Наразі усім трьом повідомлено про підозру та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #прикордонники
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...