• Головна
  • Новий офіційний дилерський центр Changan в Одесі, який варто відвідати поціновувачем стильних автомобілів
Новини компаній
15:00, 28 березня

Новий офіційний дилерський центр Changan в Одесі, який варто відвідати поціновувачем стильних автомобілів

Новини компаній
Новий офіційний дилерський центр Changan в Одесі, який варто відвідати поціновувачем стильних автомобілів, фото-1

21 березня в Одесі відкрився новий офіційний дилерський центр Changan Одеса, який пропонує клієнтам сучасні стильні автомобілі, створені з урахуванням новітніх технологій.

Новий офіційний дилерський центр Changan в Одесі, який варто відвідати поціновувачем стильних автомобілів, фото-2

Модельний ряд автомобілів Changan дозволить кожному обрати саме ту модель, яка відповідатиме всім побажанням та слугуватиме довго. В офіційному дилерському центрі Changan Одеса за адресою: вул. Михайла Грушевського, 39/3, Ви зможете на власні очі ознайомитися з моделями автомобілів Changan, які відрізняються стильним ергономічним дизайном та функціональністю.  

Модельний ряд Changan  – Ви точно знайдете для себе ідеальний автомобіль Кросовери Changan завоювали серця прихильників стилю та комфорту в керування автівкою саме тому, що такий тип корпусу поєднує в собі всі переваги позашляховиків та легкових автомобілів. Саме сучасна лінійка кросоверів Changan на цей час представлена трьома моделями це:

  • CS35PLUS.
  • CS55PLUS.
  • UNI-K.
Новий офіційний дилерський центр Changan в Одесі, який варто відвідати поціновувачем стильних автомобілів, фото-3

CS35PLUS сьогодні представлений в 4-х кольорах: це сніжно-білий, перламутровий, червоний, сірий металік та графітовий сірий. Кросовер CS55PLUS також буде мати подібну кольорову гаму, в той час, як UNI-K представлений більш спокійним і відтінками сірого та блакитного кольорів. Саме такий автомобіль здатний створити відповідний рівень комфорту для повсякденного використання, як для подорожей сім`єю, так і для ділових поїздок.

Також до уваги клієнтів представлена модель HUNTER - це пікап, який відрізняється високою потужністю та масивним дизайном, має досить високий кліренс, а отже - максимально комфортний для використання поза межами міста.

Автомобілі Changan можна з легкістю назвати ідеальним рішенням для тих, хто цінує високий рівень комфорту, технологічність та функціональність, прагне забезпечити максимальне комфортне переміщення містом та поза ним.

Новий офіційний дилерський центр Changan в Одесі, який варто відвідати поціновувачем стильних автомобілів, фото-4

Повний комплекс послуг: від підбору до комплексного обслуговування

Офіційний дилерський центр Changan Одеса готовий надати клієнтам, які обрали для себе автомобіль китайського виробника Changan, повний спектр послуг. Це означає, що звертаючись до центру, Ви зможете розраховувати на:

  • Комплексні консультації фахівців та допомогу в підборі автомобілів.
  • Високий рівень сервісу та можливість враховувати будь-які Ваші побажання.
  • Технічне обслуговування, діагностику та ремонт автомобілів - це означає, що обираючи автомобілі Changan, Ви можете розраховувати на підтримку та можливість врегулювати будь-яке питання, якщо виникає така необхідність.

Основною задачею дилерського центра Changan Одеса є надання клієнтам всього переліку послуг: від підбору сучасного автомобіля, який буде враховувати темп Вашого пересування та Ваші особисті побажання, до особливостей технічної експлуатації та можливості обслуговування протягом багатьох років наперед.

Обираючи дилерський центр Changan Одеса, Ви робите правильний вибір та можете розраховувати на індивідуальний підхід та якісний сервіс.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...