• Головна
  • На Одещині співробітник ТЦК взяв у заручники працівників медзакладу
13:55, 12 квітня
Надійне джерело

На Одещині співробітник ТЦК взяв у заручники працівників медзакладу

Фото: Бессарабія INFORM

Фото: Бессарабія INFORM

В Болградській центральній лікарні між військовослужбовцем одного з районних ТЦК та СП з роти охорони і персоналом сталася сутичка. Через агресивну поведінку військового медичні працівники викликали представників поліції.

Про це повідомила пресслужба Одеського обласного ТЦК та СП. 

За інформацією джерел видання "Бессарабія INFORM", співробітник ТЦК прийшов на прийом до психіатра. Під час розмови у присутності ще однієї лікарки та медсестри розлютився та став "махати пістолетом", попередньо, газовим, перед обличчям та кидати зброю на стіл. При цьому він не дозволяв своїм заручницям вийти з приміщення. Але одній медсестрі все ж вдалося вирватися і вона одразу ж подзвонила у поліцію.

За наказом начальником Болградського РТЦК та СП за фактом порушення військовослужбовцем громадського порядку та його неетичної поведінки відносно інших громадян розпочато службове розслідування.

Встановлюються детальні обставини події.

"Командування Одеського обласного ТЦК та СП категорично засуджує будь-які прояви некоректної поведінки, зневажливого ставлення та порушення законодавства як підлеглим особовим складом, так і подібні прояви в суспільстві відносно військовослужбовців.

За результатами службового розслідування винні будуть встановлені і притягнуті до відповідальності. Командування співпрацює із правоохоронними органами та органами військового правопорядку для об’єктивного встановлення обставин та визначення ступеню провини кожного учасника інциденту", - йдеться в повідомленні. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...