• Головна
  • В Одесі обговорили відкриття пляжів та подовження часу продажу алкоголю, - ФОТО
17:51, 15 квітня
Надійне джерело

В Одесі обговорили відкриття пляжів та подовження часу продажу алкоголю, - ФОТО

Фото з телеграм-каналу Олега Кіпера

Фото з телеграм-каналу Олега Кіпера

В Одесі підприємці зустрілися з мером та очільником ОВА. Говорили про забезпечення роботи пляжів та подовження часу продажу алкоголю в магазинах та інших закладах до 23:00.

Про це повідомив міський голова Геннадій Труханов. 

"Разом із начальником ОВА Олегом Кіпером зустрілися з представниками бізнесу. Серед нагальних питань - прохання підприємців щодо продовження продажу алкоголю на одну годину - до 23:00. Спільно працюємо над цим питанням. Звертаємось до бізнесу з проханням дотримуватись усіх домовленостей щодо продажу спиртного", - розповів Труханов. 

Олег Кіпер розповів, що зустріч відбулася з понад 70 підприємцями, серед яких власники торгових мереж, закладів харчування, готелів тощо. 

"Обговорили низку питань для полегшення роботи бізнесу в регіоні, зокрема майбутній оздоровчий сезон: відкриття пляжів та надання послуг саме в прибережній зоні. 

Найголовніше - це безпека людей, тому, як і минулого року, запропоновано забезпечити в Одесі роботу тих пляжів, де буде проведене обстеження та очищення морського дна від сміття, а також здійснюватиметься постійний моніторінг акваторії щодо мінної безпеки", - розповів Кіпер. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...