• Головна
  • ПРИБОРКУВАЧКА ДРАКОНІВ: яскрава анімація за мотивами світового бестселера - у всіх кінотеатрах України
Партнерський матеріал
15:04, 16 квітня

ПРИБОРКУВАЧКА ДРАКОНІВ: яскрава анімація за мотивами світового бестселера - у всіх кінотеатрах України

Партнерський матеріал

У стародавньому Китаї дракони колись були друзями людей, але жадібність занапастила їхній союз, і на цих чарівних істот почалося полювання. Через роки у віддаленій фортеці молода дівчинка Пін заводить дружбу зі справжнім драконом, рятує його від злого хазяїна та відправляється разом з ним в епічну подорож Піднебесною. У цій небезпечній подорожі Пін знаходить спосіб розкрити свою силу та усвідомлює, що саме вона і є справжньою Приборкувачкою драконів. 

Анімаційний хіт став адаптацією першої книги австралійської письменниці Керол Вілкінсон з однойменною назвою - “Приборкувачка драконів”. Книга вийшла у 2003 році, розійшлася мільйонними тиражами та отримала численні нагороди, зокрема: Aurealis Awards, “Дитяча книга року”, Австралійська літературна премія KOALA. Сама авторка особисто адаптувала сюжет для створення екранізації. 

Режисером стрічки виступили Сальвадор Сімо, який брав участь у створенні таких культових проєктів, як: “Пасажири”, “Людина-вовк”, та “Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казок”та Цзяньпін Лі.

Участь у створенні анімації взяли такі відомі студії, як: Base FX (“Чорна пантера: Ваканда назавжди”, “Аквамен”, “Тор: Любов та грім”, “Валеріан та місто тисячі планет”) та Ilion Animation Studios (“Удача”, “Парк розваг”, “Планета 51”). 

На великі екрани пригодницька анімація “Приборкувачка драконів” вийде 11 квітня 2024 року. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Приборкувачка драконів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...