• Головна
  • Військовий з Одещини допомагав втекти підозрюваним у розстрілі поліцейських на Вінничині, – ФОТО
11:07, 26 квітня
Надійне джерело

Військовий з Одещини допомагав втекти підозрюваним у розстрілі поліцейських на Вінничині, – ФОТО

Військовий з Одещини допомагав втекти підозрюваним у розстрілі поліцейських на Вінничині, – ФОТО

Працівники ДБР викрили двох військових, які допомагали переховуватись підозрюваним у розстрілі поліцейських на Вінниччині. Одного з них затримали.

Про це повідомили у ДБР.

20 квітня 2024 року, після трагічної події, нападники вирішили втекти за кордон та звернулись за допомогою до знайомих військовослужбовців. Один з них також самовільно залишив військову частину в Одеській області.

Не зважаючи на те, що вже було відомо, що батько та син розшукуються за вбивство правоохоронця, фігуранти відгукнулись та вирішили допомогти. Зокрема, один з них передав авто для втечі за кордон, а інший – поїхав забрати закордонні паспорти та мобільний телефон, які надалі передав нападникам.

24 квітня 2024 року затримали одного з військовослужбовців, який сприяв втечі підозрюваних та самовільно залишив військову частину.

Наразі за приховування тяжкого злочину військовослужбовцю повідомили про підозру. Іншому, який самовільно залишив військову частину, також повідомили про підозру. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 20 квітня, у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліції зупинили для перевірки автомобіль, в якому були двоє чоловіків. Вони відкрили вогонь по поліцейських. Від отриманих поранень загинув 20-річний поліцейський.

Читайте також: Розстріл поліцейських: зловмисники перевозили боєприпаси, які потім скинули у водойму.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...