• Головна
  • У Пересипському районі Одеси провели благодійний великодній марафон
10:48, 29 квітня

У Пересипському районі Одеси провели благодійний великодній марафон

У Пересипському районі Одеси провели благодійний великодній марафон

За ініціативи Департаменту освіти та науки Одеської міської ради напередодні великодніх свят у закладах освіти міста проводять благодійний марафон «До світлого дня – світлі вчинки».

Про це повідомили у міськраді.

У рамках марафону заклади освіти Пересипського району Одеси долучилися до благодійної акції «Кава з освітою». Доброчинна подія об’єднала вихованців, учнів, вчителів, вихователів і батьків. Діти та дорослі власноруч виготовляли пасхальні подарунки, писанки та листівки.

Також у закладах освіти провели виставки дитячих робіт «Великоднє диво», майстер-класи «Майстерня добрих справ», благодійну виставу «Великдень для Настусі» та «Великодні ярмарки».

На ярмарку діти та педагоги представили виготовлені обереги, поробки, листівки та писанки ручної роботи. Крім того, можна було придбати солодощі та випити «Каву з освітою» і зробити свій внесок на підтримку ЗСУ.

Також педагоги Одеського будинку дитячої та юнацької творчості «Тоніка» та Одеського центра дитячої та юнацької творчості «Зоресвіт» провели майстер-класи з виготовлення пасхальних сувенірів для воїнів-захисників і пасхальних прикрас для Великоднього дерева миру. На базі будинку творчості «Тоніка» відбувся ще й благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
21:19, 6 травня
live comments feed...