• Головна
  • Злочинна група на чолі з одеситом незаконно переправляла чоловіків до Молдови під виглядом відпусток
15:28, 2 травня
Надійне джерело

Злочинна група на чолі з одеситом незаконно переправляла чоловіків до Молдови під виглядом відпусток

Злочинна група на чолі з одеситом незаконно переправляла чоловіків до Молдови під виглядом відпусток

На Одещині судитимуть учасників злочинного угруповання, які організували незаконне переправлення чоловіків до Молдови під виглядом відпусток.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Очолена одеситом злочинна група організовувала незаконне переправлення за кордон чоловіків, які під час дій правового режиму воєнного стану обмежені у праві виїзду з країни. У листопаді 2023 року зловмисники підшукали трьох «клієнтів» та пообіцяли організувати їм виїзд до Молдови, надавши завідомо підроблені документи про перебування на військовій службі та відбуття у відпустку до Кишинева. За свої послуги спільники запросили з кожного грошову винагороду в сумі 8000 доларів.

Врешті, через офіційний пункт пропуску зловмисники везти чоловіків не ризикнули. Правоохоронці їх затримали під час спроби вивезти «клієнтів» на автомобілі через державний кордон в обхід пунктів пропуску. Гроші вони встигли взяти лише з одного, а втім, незаконний прибуток у них вилучили.

Слідчі висунули правопорушникам обвинувачення. За скоєне правопорушникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...