• Головна
  • Привітали з Днем народження маленьку Сашу Паскаль, яка втратила ногу внаслідок удару по Одещині
12:04, 5 травня

Привітали з Днем народження маленьку Сашу Паскаль, яка втратила ногу внаслідок удару по Одещині

Привітали з Днем народження маленьку Сашу Паскаль, яка втратила ногу внаслідок удару по Одещині

4 травня дівчинці виповнилося вісім рочків. Із чотирьох років Саша професійно займалася художньою гімнастикою. Але у 2022 році постраждала унаслідок ворожої атаки по одному з населених пунктів Одещини.

Дівчинку дістали з-під завалів зруйнованого будинку у комі з важкими пораненнями. Лікарі та психологи зробили все, щоб повернути маленьку пацієнтку до життя, але довелося ампутувати їй ніжку. Вона пройшла довготривале болісне лікування, протезування, реабілітацію, і знову повернулася до своєї улюбленої справи – художньої гімнастики.

Минулого року Міністерством внутрішніх справ України Сашу було номіновано «Дитиною-героєм». А нещодавно під бурхливі оплески вона виконала свій особливий вальс на благодійному Віденському балі у Києві.

4 травня з Днем народження Олександру привітали колеги її батька – інспектора сектору реагування патрульної поліції. Подарунки, що роблять дівчинку щасливою, пов’язані зі справою її життя, підказали батьки.

«Олександро, я працюю з твоїм татом і бачу, як ти схожа на нього характером. Ти дуже відважна, добра, весела і талановита. Будь завжди собою і досягай вершин, тобі все до снаги», - привітав іменинницю т.в.о. начальника відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 2 Василь Куралов.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...