• Головна
  • В Одесі працівниця ОСББ привласнила 320 тисяч гривень
11:58, 10 травня
Надійне джерело

В Одесі працівниця ОСББ привласнила 320 тисяч гривень

В Одесі працівниця ОСББ привласнила 320 тисяч гривень

Поліцейські повідомили працівниці ОСББ про підозру у привласненні ввірених їй 320 тисяч гривень. За незаконне заволодіння чужими грошима жінці загрожує ув’язнення.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Правоохоронці встановили, що до злочину причетна 67-річна бухгалтерка одного з об’єднань співвласників багатоквартирних будинків в Одесі. 

Використовуючи свій персональний комп’ютер і ключ доступу до банківських рахунків, який жінці надала голова правління для забезпечення виконання її посадових обовʼязків, вона здійснювала протягом тижня фінансові оборудки.

Правопорушниця переводила кошти з рахунку об’єднання на свій особистий, та розпоряджалась ними на власний розсуд.

Зникнення коштів виявила голова ОСББ і звернулась з відповідною заявою до поліції.

Правоохоронці провели низку слідчих-розшукових заходів, у тому числі обшук за місцем мешкання фігурантки, в ході якого вилучили в якості речового доказу її персональний компʼютер з інформацією, що підтверджує оборудки.

"За наявності достатніх доказів ми повідомили одеситці про підозру у привласненні чужого майна, яке було ввірене їй, вчиненому повторно, в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 191 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років", - зазначила старша слідча територіального підрозділу поліції Наталя Мойсеєва.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...