• Головна
  • Воїна з Одещини посмертно нагородили орденом "За мужність" III ступеня, - ФОТО
13:53, 19 квітня
Надійне джерело

Воїна з Одещини посмертно нагородили орденом "За мужність" III ступеня, - ФОТО

Воїна з Одещини посмертно нагородили орденом "За мужність" III ступеня, - ФОТО

Старшого сержанта Григорія Дмитровича Дупенко, який народився 19 січня 1985 року в селі Білине Одеської області, посмертно нагородили орденом "За мужність" III ступеня. Нагороду передали батьку загиблого захисника.

Про це повідомили в пресслужбі ДПСУ. 

Григорій ще на початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України прийняв рішення стати на захист Батьківщини.

Військову службу за призовом під час мобілізації розпочав у Подільському загоні Держприкордонслужби України. Згодом, для подальшого проходження служби був переведений до 15 мобільного прикордонного загону.

Разом із бойовими побратимами він воював на найгарячіших напрямках. 21 серпня 2023 року, в ході проведення штурмових дій позицій противника отримав поранення несумісні з життям.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності, вірність Військовій присязі, Указом Президента України старший сержант Григорій Дмитрович Дупенко посмертно нагороджений орденом "За мужність" III ступеня.

Нагороду батьку загиблого воїна-прикордонника вручив начальник Подільського прикордонного загону полковник Олег Чичановський.

"Ваш син – герой! Він віддав безцінне – своє життя, заради спокійного життя теперішнього й майбутніх поколінь. Ми ніколи не забудемо і не пробачимо! Вічна і світла пам’ять полеглому Захиснику!" – зазначив Олег Чичановський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...